Tandlægepraksis

tandlæge Søby Ærø

Informationer omkring klinikken

Beliggende kun få skridt fra havnen i Søby er vi let tilgængelige i den tidligere bankbygning med gode parkeringsmuligheder.

Klinikken er udstyret med de mest moderne behandlingsenheder fra det amerikanske firma Adec, digitale røntgenbilleder og de nyeste desinfektions- og steriliseringsapparater fra det schweiziske firma W&H. Derudover har vi et særligt ventilationssystem til at sikre et sundt indeklima.

Filosofi

Målet med vores arbejde er vores patienters sundhed og velbefindende med respekt for den enkelte og deres særlige behov som vores prioritet.
Vi ønsker at kombinere tysk grundighed med en behagelig dansk livsstil og bruge mange års erfaring og håndværk til gavn for vores patienter.

Team

Om os

Vi er en nymoderne praksis og et lille team, med tandlæge Katrin Klemm og klinikassistent Susanne Grusa. Derudover har vi ansat Arne og Tina de Vrese fra Ærø-Husservice.

tandlæge Søby Ærø
Dr. med. dent. Katrin Klemm

Født i Østberlin i 1967, studerede tandlæge ved Humboldt Universitetet i Berlin fra 1987 til 1992, fik en doktorgrad i 1996 som doctor medicinae dentariae, arbejdede som tandlæge i egen praksis indtil 2022. Gift og to børn.

Da jeg kom fra en familie af tandlæger, var min professionelle karriere næsten forudbestemt, og efter mere end 30 års arbejde som tandlæge i Tyskland, bragte tilfældighederne og vores nye hest Baldur os til Ærø.
Her ser jeg frem til at arbejde mindre – men med mere tid og opmærksomhed til mine patienter.

tandlæge Søby Ærø
Susanne Grusa

Født 1972 i Kyritz i Brandenburg, uddannet tandlægeassistent i 1991, og arbejdet sammen med Katrin i Neuruppin siden 2005. Speciale som tandlægeprofylakseassistent.
Gift og to børn.

tandlæge Søby Ærø
Arne og Tina de Vrese

Født i Tyskland, på Ærø siden december 2020 og de gode sjæle, når det gælder orden og renlighed på Havnevejen 1.

Aktuelle ferieoplysninger

Påskeferie:
Mandag, 01.04.2024 til fredag, 05.04.2024
Efterårsferie:
Mandag, 28.10.2024 til fredag, 01.11.2024
Juleferie:
Mandag, 23.12.2024 til fredag, 27.12.2024

Praksis vil være lukket i denne periode.
Vi beder om din forståelse.

Tag et kig på vores praksis