tandlæge Søby Ærø
Vores vigtigste mål er at bevare dine egne tænder så længe som muligt. Moderne dentinadhæsive, forankrede kompositter gør det muligt at restaurere selv større defekter med et tiltalende æstetisk resultat. Vi bruger bondingsystemer og nanokompositter af høj kvalitet til smukke, elastiske og holdbare fyldninger.

Vi er i øvrigt medlem af Tandlægeforeningen (TF) og dermed altid opdateret med de nyeste lovkrav og har adgang til omfattende efteruddannelse.

tandlæge Søby Ærø

Æstetisk tandpleje

Denne del af tandplejen beskæftiger sig med tændernes udseende, dvs. deres generelle æstetik. Det omfatter dog ikke kun smukke, hvide tænder, men også sundt tandkød og funktionel harmoni mellem tandrækkerne i over- og underkæben.

Vores erklærede mål er at bevare dine egne tænder så længe som muligt. Moderne dentinadhæsive, forankrede kompositter gør det muligt at restaurere selv større defekter med et tiltalende æstetisk resultat. Vi bruger bondingsystemer og nanokompositter af høj kvalitet til smukke, elastiske og holdbare fyldninger.

Endodontologi

Mange tænder, som tidligere måtte trækkes ud, kan nu reddes med rodbehandling.
Vi bruger Protaper Next-systemet fra det schweiziske firma Maillefer, den førende producent af endodontiske terapisystemer, og arbejder med Double Flare-teknikken ifølge Prof. Dr. Rudolf Beer, og kan dermed bevare mange tænder på lang sigt.

tandlæge Søby Ærø
tandlæge Søby Ærø

Proteser

I dag er der mange forskellige muligheder at vælge imellem til at erstatte manglende tænder. Præcis planlægning og korrekt udførelse giver løsninger til en lang række situationer. Vi rådgiver gerne vores patienter om klassiske og moderne metoder og giver individuelle omkostningsoverslag.

Parodontologi

Vi har mange års god erfaring med succesfuld behandling af parodontitis ved hjælp af dyb skalering og rodafhøvling og kan dermed bidrage til den langsigtede bevarelse af tænderne. Sammenhængen mellem parodontitis og andre generelle sygdomme er blevet undersøgt mere og mere i de senere år, og vi inkluderer det i vores diagnose og behandling for at opnå en generel forbedring af vores patienters sundhed.

tandlæge Søby Ærø
tandlæge Søby Ærø

Profylakse

Vi anbefaler profylakse for at holde tænder og tandkød sunde på lang sigt og tilbyder derfor tandrensning med ultralyd og airflow. Gennem mange år har vi observeret betydelige forbedringer i mundsundheden som følge heraf.

Til børn og unge anbefaler vi at forsegle fissurerne i kindtænderne, hvilket giver en varig beskyttelse mod caries.

Kraniomandibulær dysfunktion

Ved gener i kæbeleddet (TMJ) anbefaler vi fremstilling af en bideskinne. Herved kan biddet afkobles, ukorrekt kontakt mellem tænderne neutraliseres og kæbeleddene aflastes. Denne skinne hjælper ofte hurtigt med at lindre eller endda fjerne smerter.

tandlæge Søby Ærø